Coaching

Werk aan meer flexibiliteit om te overleven in het sterk veranderende landschap van de markt. Leer jezelf kennen en zo visie, leiderschap en autonomie van je zelf om je eigen werk/bedrijf vorm te geven. Daarom verzorgen wij coaching en trainingstrajecten voor leidinggevenden en medewerkers. Samen doen is daarbij ons uitgangspunt. Coaching en trainingen worden zowel in-company als op ons centrum in Veghel of in het Belevingklooster in Velp verzorgd, of per e-coaching via skype of mail.

Naast coaching op maat leveren wij thema trainingen (individueel of in een groep):

  • Train je mind: U leert door middel van mindfulness de aandacht te richten op datgene wat voor u wérkelijk belangrijk is. Mindfulness training is wetenschappelijk bewezen effectief voor meer duurzame inzetbaarheid van medewerkers en teams (zie brochure).
  • Leer alles over slapen en wordt weer fit wakker.
  • Bejegening in beweging: Verbeteren van de teamcommunicatie aan de hand van bejegeningskunde en ervaren aan de hand van Aikido.
  • Uit je comfort zone komen: Als team visie ontwikkelen en ervaren welke uitdagingen je samen aan te gaan hebt aan de hand van Aikido.